Font size: +

Brief ivm aanmelden en inschrijven

Aanmelden en inschrijven schooljaar 2020-2021

 

Beste ouder,

 

Onze school volgt de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot het coronavirus. Hierdoor voorzien wij geen infomomenten meer op school en kunnen wij u niet persoonlijk helpen bij het registreren van een aanmelding.

 

Hoe geraak je aan informatie over onze school?

De school blijft bereikbaar via telefoon om je vragen te beantwoorden op het nummer: 03/230.97.86. Enkel tijdens de paasvakantie zijn we gesloten.

Vragen mogen ook per e-mail gesteld worden op dit e-mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Op onze website, www.schooldemerode.be, zullen we volgende informatie plaatsen:

De Powerpointpresentatie die wij gebruiken bij infomomenten met een filmpje over onze dagelijkse werking en een fotoreportage rond de ondersteuning die we bieden.


 

 

Waar en hoe krijg je hulp bij je aanmelding?

 

Meld je kind aan voor het buitengewoon basisonderwijs tussen donderdag 19/03/2020 9.30u tot en met vrijdag 03/04/2020 17.00u via https://meldjeaan.antwerpen.be (selecteer rechts: Aanmelden voor het buitengewoon basisonderwijs).

NIEUW!!!

Bijkomende periode om je kind aan te melden na de paasvakantie!

Door de corona-maatregelen heeft niet elke ouder hulp gekregen en is niet elk CLB-traject op tijd afgerond. Daarom hebben de scholen beslist om een extra aanmeldperiode te voorzien.

Je kan je kind ook nog aanmelden van maandag 20 april 2020 9:30 tot en met vrijdag 15 mei 2020 om 17:00 op https://meldjeaanbuo.antwerpen.be.

Je ontvangt het resultaat van je aanmelding op woensdag 3 juni via e-mail.

- Heb je een toekenning? Dan kan je je kind inschrijven in de toegewezen school tussen maandag 8 juni en vrijdag 26 juni.

- Heb je geen toekenning? Dan kan je je kind inschrijven in een school waar nog vrije plaatsen zijn vanaf maandag 8 juni om 9:00. De vrije plaatsen kan je vanaf 5 juni raadplegen op https://meldjeaanbuo.antwerpen.be/Over.

Heb je hierover vragen? Bel gratis naar de Helpdesk Meld je aan op het nummer 0800 62 185.

 

 

Telefoonhulp van de school: De school geeft telefonische ondersteuning en kan op jouw vraag de aanmelding in het systeem registreren. Bel daarvoor naar dit nummer: 03/230.97.86. Wij zijn bereikbaar op schooldagen tussen 8u00 en 15u00.

Je kan je vraag om hulp ook via e-mail stellen. Stuur daarvoor een mail naar : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Telefoonhulp van het CLB: De CLB-medewerker die je kind begeleidt of zijn/haar collega kan je ook helpen bij de aanmelding. Bel daarvoor naar jouw CLB.

 

Telefoonhulp van de Helpdesk Meld je aan: Je kan elke weekdag van 9u tot 16u bellen naar het gratis nummer 0800 62 185. Ook zij helpen je verder.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het team van School de Merode

Info voor geïnteresseerde nieuwe ouders
Inschrijvingen: Open plaatsen (dd 16 maart 2020)

Contactgegevens

Je kan ons steeds bereiken via

  • Adres: Frans Vanhombeeckplein 17, 2600 Berchem
  • Telefoon: 03/230.97.86
  • Email secretariaat: schooldemerode.info@ankerwijs.be
  • Email directie: schooldemerode.directie@ankerwijs.be

Awards

No Images
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…